Om

 

Hos Studio-Aarhus hyldes det perfekte, i det uperfekte, og tror på tanken om at bevare det originale og se skønheden heri. Det hele er drevet af en instinktiv kærlighed til råmaterialerne og en konstant søgen efter det æstetiske i det ukorrekte.

 Som en hyldest til danske designtraditioner, nordisk enkelthed og kunstens spørgsmålstegn arbejder jeg i et univers, hvor hvert produkt har sin egen historie at fortælle – om det er i overfladen, skævheden eller i penselstrøget.

 

 

 

Jeg ønsker at skabe et levende værksted og et sted hvor drømme kan komme til udtryk. Jeg bryder med de traditionelle “keramikregler” for at skabe et mere skævt og legende univers.

Tempoet skal ned når der skabes produkter, der skal gives tid og plads til, at idéerne kan få frit løb. Al produktion foregår i Danmark, og der lægges energi og kærlighed i hvert eneste produkt. Derfor kommer der ikke en ny kollektion hver måned, men den kommer, når tiden er til det. 

 

Hos Studio Aarhus bestræbes der på at sætte et så lille aftryk på jorden som muligt, ved at genbruge ler og vand i vores produktion.