Om os

 

Hos Studio-Aarhus hylder vi det perfekte, i det uperfekte, og vi tror på tanken om at bevare det originale og se skønheden heri. Det hele er drevet af en instinktiv kærlighed til råmaterialerne og en konstant søgen efter det æstetiske i det ukorrekte.

 Som en hyldest til danske designtraditioner, nordisk enkelthed og kunstens spørgsmålstegn arbejder vi i et univers, hvor hvert produkt har sin egen historie at fortælle – om det er i overfladen, skævheden eller i penselstrøget.

 

Vi finder umådelig stolthed i at sige, at vi er ‘Made in Denmark’

 

 

Vi vil gerne skabe et levende værksted og vores helt eget drømmejob. Vi er et tæt lille team, som bryder med de traditionelle “keramikregler” for at skabe et mere skævt og legende univers.

Vi bestræber os på at komme ned i tempo, og vi giver tid og plads til, at idéerne kan få frit løb. Al vor produktion foregår i Danmark, og vi lægger energi og kærlighed i hvert eneste produkt. Derfor kommer der ikke en ny kollektion hver måned, men den kommer, når tiden er til det. 

 

Hos Studio Aarhus bestræber vi os for at sætte et så lille aftryk på jorden som muligt, ved at genbruge ler og vand i vores produktion.